Toyota прави Prius по-шумен

Общи 25 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1505 посещения | без коментари


От централата на Toyota Motor Corporation (TMC) съобщиха, че от края на този месец, ще започне предлагането на специална аудио система за хибрида Prius, която ще предупреждава пешеходците и останалите участници в пътното движение, когато хибридният автомобил се движи в чист електрически режим.

Новата система ще се предлага както за новите представители на третото поколение на първия в света сериен хибриден автомобил, така и като допълнително оборудване за вече закупените му представители.

Новата автоматична аудио система излъчва звук, наподобяващ този на електрически мотор, при движение в електрически режим със скорост от до 25 км/ч. От Toyota коментират, че звукът е достатъчно силен, за да предупреждава, но и за да дразни, като силата му се регулира в зависимост от скоростта на движението на автомобила.


 
Ключови думи:   prius, toyota, toyota motor, toyota motor corporation
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте