Volkswagen показва най-новия си Beetle на 6-и февруари

Общи 03 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6397 посещения | без коментари



В американския телевизионен ефир излезе първият рекламен клип на Volkswagen New Beetle модел 2012-а. Слоганът на видеото гласи: "Той идва" и в него е показана датата на официалното представяне на колата - 6-и февруари.

15-секундното клипче е доста нестандартно, базирано на името на модела - на фона на горска пътека се появява огромен черен бръмбар с бели ивици на гърба, напомнящи класическата окраска на спортен автомобил.



И при новата кола имиджът й практически не е променен, но пропорциите на купето са други. Предишното поколение беше като извъртяно с пергел в час по геометрия, то новото е по-"автомобилно". Покривът е по-полегат, салонът изглежда отместен назад и колата започва да прилича доста на Porsche 911. Като се има предвид, че предците на двете легендарни немски машини са си били и преки "роднини", то в сегашната прилика няма нищо чудно.

VW не крие, че новият Beetle е развит върху платформата на Golf, без да уточнява дали на 6-ото или 7-ото поколение. Предишният Нов "бръмбар" беше развит върху платформата на Golf IV.

Успоредно със съвременните бензинови мотори TSI на фолфсбургци, Volkswagen New Beetle модел 2012-а ще получи Common-Rail дизели, спортна трансмисия със сдвоен съединител DSG, както и система за икономия на гориво Start-Stop.

Началото на продажбите на Volkswagen New Beetle е запланирано за май тази година, като основен пазар за модела ще е Северна Америка, а за Европа ще има и версия с леко дeфорсиран и по-екологичен мотор.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте