Volvo с нова допълнителна навигационна система

Общи 23 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1620 посещения | без коментари

Volvo съобщи, че лансираната с новите S60 и V60 интегрирана навигационна система Garmin ще се предлага и като допълнително оборудване за цялата гама на компанията.

Благодарение на специалната си стойка, навигационната система Garmin nuvi 3790, която е тънка по-малко от девет милиметра, може да бъде добавена към предното табло на всеки един от автомобилите Volvo. Стойката е оборудвана и с букса за зареждане, както и с вграден говорител. Специална функция позволява на системата, която може да бъде използвана безпроблемно и извън превозното средство, да запамети паркинг-позицията на автомобила.

Новата навигационна система идва с мултитъч екран, с десет основни команди. Навигацията изобразява по-важните сгради в 3D, а благодарение на синхронизирането й с Traffic Message Channel (TMC) подава информация в реално време за ситуацията на пътя. В паметта на системата са въведени и точки, на които собствениците на автомобилите Volvo могат да получат квалифицирана техническа помощ.

Новата навигационна система се прелага в два варианта- Garmin nuvi 3790, с инсталирани карти на държавите в Европа, САЩ/Канада/Мексико или Русия, а nuvi 3760 идва "чиста за персонализирано инсталиране на карти.

 
Ключови думи:   garmin nuvi, traffic message channel, v60, volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте