VW Group представя седем концепции в Женева

Общи 03 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6750 посещения | без коментари

След като в края на януари взриви изложението в Катар с двуместния хибриден прототип XL1, който харчи едва 0,9 л/100 км, Volkswagen Group ще представи общо седем концепции на започващия на 1 март автомобилен салон в Женева. Според думите на Валтер де Силва, главен дизайнер на компанията, в тази бройка влизат прототипи на марките, част от групировката - Seat, Skoda и VW, както и още един или два от Audi. Автомобил под знака на VW ще представи и дизайнерското ателие Italdesign Giugiaro, влязло преди време в автомобилния гигант.
Ръководството на компанията вече е одобрило заделянето на 51,6 млрд. евро за разработването на нови модели през близките четири години. През 2018 г. VW се надява да стане производител номер едно в света, или поне такива са плановете на холдинга, за да изпревари Toyota и General Motors.
В Женева немският гигант ще представи и някои нови серийни модели като фейслифт на Tiguan и кабриолета Golf.

 
Ключови думи:   general motors, tiguan, toyota, volkswagen, volkswagen group
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте