VW пуска Passat Alltrack през 2012 г.

Общи 23 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6460 посещения | без коментари

VW пуска по-здрава и по-високопроходима версия на Passat през 2012 г. Моделът се казва Passat Alltrack и ще направи световен дебют следващата седмица на автомобилното изложение в Токио. Стандартното оборудване включва система за задвижване на всички колела. Моделът ще бъде позициониран между Passat и Tiguan.
В Европа, освен бензинови версии с предно предаване, ще се предлага и 2-литров турбодизел във варианти със 138 и 168 к.с., оборудван с технологията на VW 4Motion. По-мощният вариант получава 6-степенна DSG трансмисия, докато другата идва с 6-степенна механична.
Според VW Alltrack е истински офроудър. Визуалните промени вкючват нов дизайн за предните и задни брони, вдъхновен от Tiguan и Touareg, раздути калници, увити в черна пластмасова облицовка. Окачването е повдигнато с 30 мм за по-висок пътен просвет и достига 165 мм.
Друга офроуд екстра в Passat Alltrack е Off-Road Driving Programme. Това е система, заимствана от по-големите SUV-модели на мраката, която работи само с DSG трансмисия. При скорост до 30 км/ч тя активира електронния диференциал, ABS, контрола на въртящия момент и системата за изкачване и спускане на стръмни участъци, за да осигури истинско офроуд преживяване.

 
Ключови думи:   4motion, alltrack, passat, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте