Ypsilon Sport - Momodesign направи Lancia "още по-..."

Общи 18 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2350 посещения | без коментари

Окрилен от успеха на Ypsilon MomoDesign, новият Ypsilon Sport от MomoDesign прави своя дебют на щанда на Lancia. Новата версия на модела комбинира динамичния външен вид с естествена елегантност. Той отваря нова глава в сътрудничеството между двете марки, които са известни по целия свят с огромния си принос в развитието на италианското автомобилостроене.
Lancia и MomoDesign Styling Centre отдавна са създали собствен език, който веднага да откроява техните модели пред тези на конкурентните производители. Всички продукти, създадени от MomoDesign Styling Centre, са произведение на изкуството, каквито са и автомобилите на Lancia. Новият Ypsilon Sport, моделиран от MomoDesign, е идеален пример за това как един автомобил може да бъде интерпретиран по различен начин от естетическа гледна точка и по този начин да му бъдат придадени истинските италиански черти на качеството: иновативност, стил и характер.


Италиански стил
Отвън новият Sport от MomoDesign поддържа силна индивидуалност, подхранвана от различни стилистични и цветови промени, които веднага отпращат към собствения стил на MomoDesign Styling Centre.
Автомобилът се предлага с ексклузивна матова титаниева боя покриваща задния капак, покрива и страничните огледала. Допълнително усещане за самоувереност придава и металното покритие върху други части от екстериора – радиаторната решетка, дръжката на задния капак, страничните и предните лайсни и ‘Multijet’ логото поставено отзад при дизеловите версии. Седалките в новия Ypsilon Sport MomoDesign са тапицирани с черен плат, изготвен по Airtex технологията. 16-инчовите колела са подсилени с диамантен ефект, и с ултраспортното червено ‘Y’ като ‘Ypsilon’.
Мощност, комбинирана с удоволствие от карането
Брилянтният според множество специалисти 1.3-литров Multijet 16V е изключително агресивен – развива мощност от 105 конски сили при 4000 об./мин. и въртящ момент от 200 Nm още при 1750. Комбиниран с 5-степенна скоростна кутия, двигателят може да вдигне автомобила до 177 км./ч., а изстрелването до 100 км/ч. става за 10.3 секунди. Доброто представяне е комбинирано с икономичност и изключително ниско ниво на вредни емисии, което се превърна в запазена марка на Multijet: разход от 4.5л. гориво на 100 км освобождаване на само 119 г/км. CO2.
MomoDesign гамата включва и 1.4-литров бензинов двигател с 95 к.с., вървящ в комплект с 6-степенна ръчна трансмисия. А тези, които искат да комбинират спортното представяне с екологични показатели, могат да изберат 90 к.с. 1.3 Multijet 16V, който има монтиран DPF филтър.


Оборудването и пакетът за сигурност на „джобния лидер”
Оригиналният стил и отличното представяне са едни от най-привлекателните характеристики на Ypsilon Sport, но предимствата не се изчерпват само с тях. Той е екипиран и с няколко допълнителни екстри: климатична система, електронно контролиране на волана ‘Dual Drive’, Hi-Fi система с радио и CD плейър, дистанционно заключване и отключване на вратите. Воланът и скоростният лост са облечени в перфорирана „дишаща” кожа и са декорирани със сребърни елементи. Отново ще припомним за диамантения ефект върху гумите, както и за двуцветните огледала за задно виждане.
Стандартната екипировка на Ypsilon Sport от MomoDesign включва ABS, допълнено от EBD, предни и странични въздушни възглавници. Сложна ESP система и ASR завършват наистина грижливо подбрания комплект за сигурност. Завършваме с това, че потребителите могат да си поръчат по желание още доста неща: от слънчев покрив Gran Luce, през фарове против мъгла, та чак до автоматичен контрол на климата и Blue&Me system

 

XJ220 S - на търг
17 март 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте