Автосалон Москва 2010: Световна премиера за Polo седан

Общи 27 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1675 посещения | без коментари

По време на започналото през тази седмица международно изложение в Москва, Volkswagen демонстрира за първи път пред широката общественост новата версия седан на модела Polo. Дебют в Русия правят също така новите Touareg Hybrid, Phaeton и пикапът Amarok.

Новата версия седан на Volkswagen Polo е създадена специално за руския пазар и се произвежда в завода на компанията в Калуга. В комплекса се сглобяват също така и моделите Golf, Jetta, Passat, Passat CC, Tiguan и Touareg.

Новият Volkswagen Polo седан разполага с 1.6 литров задвижващ агрегат със 105 консик сили, който ще може да бъде комбиниран с петстепенна механична или шестстепенна роботизирана предавателна кутия. Дори базовата версия на седана ще разполага с две предпазни въздушни възглавници, а при по-високите нива на оборудване ще фигурират и спирачна антиблокираща система, странични предпазни възглавници и електронна стабилизираща програма.

Седалката на водача има възможност за регулиране по височина, воланът ще бъде с усилвател и регулиране по височина и дълбочина, а всеки един от "руските седани ще разполага и със система за централно заключване вратите и електрическо управление на всички стъкла. Polo седан ще може да бъде екипиран и с многофункционален информационен дисплей.

 
Ключови думи:   amarok, golf jetta, jetta, passat, phaeton, volkswagen, volkswagen polo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте