Новата Fiesta- Поредният отличник на Ford

Общи 27 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1704 посещения | без коментари

Североамериканското подразделение на Ford съобщи, че новото поколение на компактната Fiesta е получило най- високата оценка за безопасността си от тестовете на американската IIHS (Insurance Institute for Highway Safety). Симпатичният мъник е получил 2010 Top Safety Pick, като по този начин се превръща в първият в своя сегмент с подобен висок резултат, след възприемането на новите изпитания на тавана.

След успеха, който отчита новата Fiesta, Ford застава плътно с Toyota, като компания с най- много модели с Top Safety Pick оценка. При фирмата на синия овал с подобен резултат могат да се похвалят осем автомобила.

"Fiesta е доказателство за това, че малката кола може да бъде изключително сигурна, а спечелването на Top Safety Pick демонстрира за пореден път отдадеността на Ford към предлагането на върхова защита в случай на инцидент за нашите клиенти, коментират от Ford. "Fiesta комбинира здравото купе с най-голям брой предпазни въздушни възглавници сред конкурентите си, както и стандартна електронна стабилизираща програма.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте