Автосалон Ню Йорк 2011: Kia показа обновен Soul

Общи 26 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1860 посещения | без коментари

На салона в Ню Йорк се състоя световната премиера на обновената версия на стилният многофункционален модел Soul на Kia. С освежен дизайн, нови технологии, повече мощност и подобрена горивна икономичност, автомобилът обещава да привлече още нови за марката клиенти, които едва ли ще съжалавят за решението си.

Kia Motors America (KMA) демонстрира обновената версия на Soul в комбинация с нова шестстепенна предавателна кутия, както и с нов 1.6 литров бензинов задвижващ агрегат с максимална мощност от 135 конски сили. Наличен също така е и четирицилиндров двулитров, който предлага 160 консик сили и може да бъде комбиниран с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична трансмисия.

Промените в екстериора на Kia Soul са предимно козметични, но ясно различими. Предни светлини на автомобила са нови, като са доразвити с диодни дневни. С нов дизайн са предните капак и броня на автомобила, както и задната броня, а задните светлини са изцяло LED. Обогатен, с две нови предложения, е и изборът по отношение на цветовото решение на екстериора.

В зависимост от нивото на оборудване- Soul, Soul+, Soul! и Soul sport, което си избират потребителите, те ще могат да разчитат на луксозна аудиосистема Infinity, UVO (разработена съвместно с Microsoft) мултимедийна и комуникационна система, кожена тапицерия, отопляеми предни седалки, система за безключов достъп до вътрешността и стартиране на двигателя с бутон, сателитно радио и други.

Стандартно, всеки един от представителите на Kia Soul идва със спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, електронно разпределение на спирачното усилие, спирачен асистент, система за подпомагане на потеглянето по наклон и система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите.

 
Ключови думи:   kia, kia motors america
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте