BMW и MINI Експо започва в четвъртък

Общи 26 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2760 посещения | без коментари

През 2010 г. BMW Group България организира първото по рода си специализирано търговско изложение за употребявани автомобили BMW Premium Selection. Тогава то провокира голям интерес и бе посетено от над 1500 души, които имаха възможност да се запознаят с предимствата на програмата на BMW за сертифицитрани употребявани автомобили и да направят своя избор.
И през тази година BMW Group България организира търговско изложение за употребявани автомобили. То ще се проведе под названието" BMW и MINI ЕКСПО" и има за цел да предостави на потребителите още по-пълен обзор на всички възможности, които BMW (автомобили и мотоциклети) и МINI предлагат. „BMW и MINI EКСПО" се провежда в Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе" 147, зала 4 от 28 април до 1 май 2011 г с работно време от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

 
Ключови думи:   bmw, bmw group, bmw mini, ini
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте