Автосалон София 2011: Renault показва Fluence Z.E. (Видео)

Общи 08 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4175 посещения | без коментари

Един от първите електрически автомобили на Renault- Fluence Z.E., които ще бъдат пуснати в продажба, в това число и в България, още през тази година, ще дебютира официално пред родна публика по време на автомобилното изложение в София.

Fluence Z.E., заявки за закупуването на който вече могат да бъдат направени, ще стъпи на пазара с максимална мощност от 95 конски сили и максимален въртящ момент от 226 Нм. Свободният пробег на луксозния електрически превозвач е 160 километра, а необходимото време за презареждането на литиево-йонната му батерия е максимум 8 часа.

Видео

Основните габарити на Renault Fluence Z.E. са дължина 4748 мм, ширината е 1813 мм, а височината е 1458 мм. Междуосието на автомобила, който ще се предлага в две нива на оборудване (Expression и Dynamique), е 2701 мм.

Видео

В оборудването на модела ще бъдат включени специално ново контролно табло, интелигентна навигационна система с въведени координати на специализираните станции за презареждане, нов бордови компютър и други. В екипировката на Renault Fluence Z.E. откриваме и почти всички познати системи за комфорт и активна и пасивна безопасност, които се предлагат в момента. В това число шест предпазни въздушни възглавници, електронна стабилизараща програма, Isofix система за прикачане на детски седалки, круз-контрол с ограничител на скоростта, автоматични предни светлини и чистачки, автоматична двузонална климатична инсталация, многофункционален волан с бутони за управление на аудиосистемата и други.

Видео

 
Ключови думи:   expression, renault, renault fluence
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте