Новият Mercedes M-класа - първи официални снимки

Общи 08 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4295 посещения | без коментари

Само 24 часа след като в мрежата плъзнаха шпионски снимки на следващото поколение Mercedes-Benz M-клас от марката разпространиха първите официални снимки на машината и разкриха някои данни за нея. Външно новата кола прилича на старата, но всъщност всички елементи на купето са различни. Новата M-класа е по-голяма - на дължина с 24 и на ширина с 16 мм, при запазване на междуосието.

Под капака на новия луксозен всъдеход ще се монтира четирицилиндров, 2,1-литров дизел с мощност 204 к.с., 500 Нм (версия ML250 Bluetec) или 3 л мотор с мощност 258 к.с., 619 Нм (ML350 Bluetec). Сегашното поколение предлага дизели с ходови обеми 3,0 л (204 к.с., 211 к.с. или 231 к.с.) и 4,0 л (306 к.с.). Бензиновото предложение засега е едно - 3,5л, 306 к.с., 370 Нм (ML350 BlueEfficiency) - старият агрегат със същия ходов обем предлагаше 272 к.с., но освен него в гамата влизаха още 5,5-литров мотор 388 к.с. и ML 63 AMG с 6,3-литров двигател 510 к.с.

Независимо от мотора и мощността му, колата ще е оборудвана със 7-степенна автоматична кутия и задвижване на четирите колела. Купувачът ще може да разчита на безброй екстри и системи, включително за разпознаване на пътните знаци, за нощно виждане, активен круз-контрол с автоматично спиране при нужда, автоматично паркиране и др.

 
Ключови думи:   bluetec, mercedes benz, ml 63 amg
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте