Американският Pathfinder е разсекретен

Общи 06 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8056 посещения | без коментари

Nissan официално представи американския вариант на новото поколение на Pathfinder, чийто прототип бе показан за първи път на автомобилния салон в Чикаго.
Всъдеходът е изграден на платформата на Infiniti JX. Новото шаси понижава масата с 227 кг и така версията с предно предаване тежи 1882 кг, а с 4х4 - 1946 кг. Максималната маса на ремаркето за модела вече е 2268 кг.
Всъдеходът е 7-местен и с много възможности за трансформации в салона. При сгънати седалки подът е равен, предвиден е и отделен отсек под пода на багажника.
Автомобилът ще е с 3,5-литров 6-цилиндров бензинов двигател с мощност 265 к.с., куплиран с вариатор. Според производителите новият Pathfinder е станал с 30% по-икономичен, версията с предно харчи 11,7 л/100 км, а тази с 4х4 - 12,3 л/100 км.
Интериорът ще е с доста по-качествени материали и с много по-богато обзавеждане, предните седалки ще са с вентилация и отопление, отопляеми са и задните, както и воланът. Останалите подробности са тризонов климатик, електрическа врата на багажника, монитори за пътниците от втория ред, видеокамера и аудиосистема Bose.
Продажбите на новия Pathfinder в САЩ започват от есента.


 
Ключови думи:   bose, nissan, pathfinder
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте