Ангел и/или Демон: Последното специално Clio RS

Общи 04 юли 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3720 посещения | без коментари

Автомобилът, който виждате на снимките е част на последната специална серия на актуалното поколение Clio RS. Според информацията, с която разполагаме, на пазара ще бъдат пуснати 666 екзепляра, всеки един от които ще бъде оборудван с познатият двулитров задвижващ агрегат с 200 конски сили.

Представителите на лимитираната серия Renault Clio RS Ange & Demon ще бъдат първите автомобили на френската марка, които при появата си на пазара през октомври ще се предлагат заводски с матова боя- сива или червена. За традиционалистите е предвидена възможност за поръчка на колата и в "бяла перла.

Според непотвърдена информация, цената на всеки един от представителите на Clio RS Ange & Demon ще бъде около 30 000 евро, което ще превърне серията в една от най-скъпите на Renault. За сметка на това, стандартната екипировка на автомобила ще бъде една от най-впечатляващите. В оборудването ще бъдат включени пълен кожен салон, спортни седалки Recaro, контрастен черен таван, уникална идентификационна табелка, телеметрична система и други.

Като допълнителна екипировка за Renault Clio RS Ange & Demon ще се предлагат спортни седалки Recaro, осемнадесетцолови джанти, комбинирани със спортни гуми, окачване Cup и спирачни апарати Brembo.

 
Ключови думи:   amp, ange, demon, recaro, renault, renault clio rs
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 
+1

Положителни: 1
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте