Без ограничения за Opel Insignia OPC

Общи 15 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2605 посещения | без коментари

Opel обяви подробности за новата модификация Unlimited на суперспортната си Insignia OPC. В резултат на нанесените корекции и по-точно на елиминирането на някои ограничения, автомобилът е в състояние да развие максимамална скорост на движение от до 270 км/ч.

Opel Insignia OPC Unlimited се отличава от "стандартната си версия чрез синьото цветово решение на логото Brembo на спирачните си апарати, новите си основни инструментални уреди, както и с факта, че при поръчката на колата, тя ще "идва със специален курс за обучение, организиран от Opel.

Мощният 325 конски сили автомобилът може да бъде оборудван с шестстепенна механична или новата автоматична предавателна кутия. Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч варира от 6 до 6.6 секунди в зависимост от купето и трансмисията, които си е избрал клиента. Срединят разход е между 10.6 и 11 литра на 100 километра.

Продажбите на най- бързият сериен модел в историята на Opel започват през този месец, като цената за Германия е определена на 48 605 евро за версията с четири врати и механична скоростна кутия.

 
Ключови думи:   brembo, opel insignia
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте