Представят новия Malibu в интернет в HD формат в реално време

Общи 15 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2000 посещения | без коментари

Официалното представяне на новия модел Malibu на Chevrolet ще се състои на 19 април в Шанхай, но паралелно с него тържествена презентация ще тече и в САЩ, като тя ще бъде излъчвана в HD видео формат по интернет, така че хора от цял свят да могат да проследят събитието.
Новият Malibu ще се продава в близо сто страни на шест континента. Chevrolet ще прекрачи ограниченията на часовите зони, представяйки модела в живо излъчване в интернет на 18 април в 20:30 часа американско източно стандартно време (2:30 часа на 19 април по централноевропейско време), както и на 19 април в рамките на автомобилното изложение в Шанхай. Почитателите на марката във Facebook могат да гледат на живо глобалната премиера на новия Malibu в специалния Malibu tab, а притежателите на iPad и iPhone ще имат възможност да гледат излъчването на събитието в специален формат, оптимизиран за техните персонални мобилни устройства.
Представителите на медиите ще могат да видят излъчването с картина с висока резолюция на адрес www.watchthenewchevymalibuinhd.com в интернет, както и на медийния сайт на Chevrolet на адрес http://media.gm.com/live. Предаването на картина с висока резолюция от премиерата на Chevrolet Malibu ще бъде възможно само за определени интернет-браузъри и типове връзки по отношение на скоростта на преноса на данни. За да сте сигурни, че вашата връзка с интернет и браузърът ви изпълняват изискванията, моля посетете сайта на адрес www.watchthenewchevymalibuinhd.com преди 18 април. Притежателите на мoбилни устройства ще получат специално подготвена за тях картина на адрес http://www.gmwebcast.com/ipad за потребители на iPad и на http://www.gmwebcast.com/iphone за собственици на iPhone.
Веднага след интернет-премиерата, Браян Несбит, изпълнителен директор външен дизайн в Chevrolet и Джон Хан, маркетинг мениджър на Chevrolet, ще отговарят на живо на въпроси в специална видео-сесия в интернет. Потребителите могат да изпращат своите въпроси по време на представянето чрез Twitter на MalibuReveal, както и на страницата на марката Chevrolet във Facebook, използвайки раздела за Malibu.
Моделът ще се предлага с глобална гама от икономични и мощни 4-цилиндрови двигатели, куплирани с 6-степенни предавателни кутии.

 
Ключови думи:   chevrolet, facebook, HD, ipad, iphone, malibu
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте