Великият Сена се е пробвал и като рали-пилот +видео

Общи 22 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9790 посещения | без коментари

Рядък видеоматерил от преди години показва легендарният пилот от Формула 1 Аертон Сена да тества рали-автомобили за английско списание.

Сена карал e Ford Sierra RS Cosworth на Фил Колинс, Vauxhall Nova Sport на Хари Хокли, Volkswagen Golf GTi на Гай Калъм, 3.4-литров Ford Escort 4WD на Алън Едуардс и клубман спецификация на MG Metro 6R4 на трасе използвано от рали-школата на Ян Чърчил през 1986-а.



Теглейки чертата на тестовия ден за рали-автомобили Сена е споделил: "Мисля, че беше много по-емоционално отколкото очаквах. И много по-увличащо. Просто не очаквах, че толкова ще ми хареса и не усетих как мина времето. То направо прелетя, докато проучвах колите, научавах все повече за тях и карах все по-твърдо и твърдо...На моменти беше наистина забележително. Да усетиш колата във въздуха и след това да се приземиш. Нещо, което никога преди не съм изпитвал в автомобил. С нормален автомобили се кара по-леко, а?

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте