Вицепрезидентът на OICA посети Автомобилен салон София 2011

Общи 20 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2755 посещения | без коментари

Юбилейният 20-ти автомобилен салон в София бе посетен от важен гост: Г-н Йонг-Су Куан, вицепрезидент на Международната организация на автомобилните производители (OICA). Той се срещна с ръководството Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) в лицето на председателя на УС на ААП г-н Стоян Желев и Стефан Хаджиниколов, изпълнителен директор на ААП.
Паралелно със заемания висок пост в OICA г-н Йонг-Су Куан е и председател на KAMA (Асоциация на корейските автомобилни производители). Гостът остана впечатлен от качеството на българското изложение и каза, че това е „един от най-чистите салони”, които е посещавал някога. По време на обиколкота си на автомобиното изложение в София г-н Куан обърна специално внимание на всички електрически автомобили, представени в рамките на изложението, като сподели, че се радва, че най-новата световна тенденция в автомобилостроенето е силно застъпена вече и в България.
Г-н Куан обиколи всички щандове и се снима с повечето експонати. Безспорно остана най-впечатлен от зала 5, където се помещава колекцията на TopGear и AUTOBILD.
Най-високопоставеният член на OICA, посетил някога Автомобилен салон София, не пропусна да се качи в колите, свързани с историческото минало на България - Cadillac 62 Convertible, Mercedes-Benz 600 Pullman и ЗИЛ 115, возили някога българските управници.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте