Впечатляващи финансови резултати на Hyundai за 2010

Общи 28 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5203 посещения | без коментари

Hyundai Motor Company е продал общо 3 612 487 автомобила през 2010-а, с което отбелязва ръст от 16,3% в сравнение с предходната година.
Приходите от продажбите надвишават с 15,4 на сто тези от предходната година, а нетната печалба се е увеличила със 77,8%.
Въпреки продължаващата несигурност в света на бизнеса, Hyundai постигна редица изключително важни успехи на най-големите световни пазари. В САЩ бе отбелязан както количествен, така и качествен напредък. Годишните продажби надхвърлиха 500 000 автомобила за първи път от появата на Hyundai на местния пазар през 1986-а благодарение на големия интерес към новите поколения на Sonata и Tucson. Лоялността на потребителите към марката също отбелязва ръст, издигайки компанията на рекордното в историята й трето място в престижната класация на най-реномираната фирма за маркетингови проучвания в автомобилната индустрия - J.D. Power and Associates.
Представяйки новите модели, създадени специално за местните потребители, Hyundai реализира рекордни продажби и на китайския, и на индийския пазар – съответно 700 000 и 600 000 броя. В началото на месеца Hyundai започна производството на конструирания за Русия модел Solaris в новооткрития си завод в Санкт Петербург.
През 2011 Hyundai планира да затвърди вътрешната си конкурентоспособност и да премине границата от 3,9 милиона продадени автомобила в цял свят. Освен това компанията ще наблегне върху бъдещото си развитие и заздравяване на сътрудничеството с доставчици и партньори.

 
 

Разкрит е и C63 AMG Разкрит е и C63 AMG
28 януари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте