ГАМАТА ВАНОВЕ НА RENAULT ПРЕДСТАВЕНА НА БЪЛГАРСКАТА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Общи 09 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4737 посещения | без коментари

От 8 до 12 март 2011 Renault ще представи обновената си лекотоварна гама по време на Българската Сроителна Седмица. В зала 3 на Интер Експо Център на площ от 100 кв.м. ще бъдат представени Renault Master шаси кабина, както и удължената версия на Kango Expess - Maxi. Подробна информация относно възможните трансформация на цялата лекотоварна гама на Renault посетителите могат да получат от търговските представители на щанда.

Флагман на лекотоварната гама на марката: Новото Renault Master не само се отличава със смел и изчистен дизайн, който отговаря на здравината на автомобила, но и с промени в работното място на водача – то е с напълно нов дизайн, като предлага изключително високо ниво на комфорт.

Моделът предлага и нов двигател 2.3 dCi в три варианта на мощността (100, 125 и 150 конски сили). В сравнение с досегашната гама на Master, новият модел със своя нов двигател е с около 1 литър на 100 км по-икономичен, като той оглавява класирането в своя сегмент при смесен разход на гориво, постигайки впечатляващ резултат – 7,1 литра на 100 км пробег. Разходите за подръжка са намалени с 40% и са сред най-ниските за нови автомобили.

Благодарение наличието на нова версия със задвижване на задния мост, гамата се обогатява с още един вариант на Новият Master – с по-голяма дължина (товарен обем, нараснал до 17 кубични метра) и с версии с максимално допустимо тегло 3,5 и 4,5 тона с двойни задни колела, които дават още по-големи възможности на производителите на каросерии за персонализиране на оборудването на автомобилите.

Вторият представител на лекотоварната гама е Renault Trafic, който е още по-комфортен и лесен за управление. Арматурното табло е с нов дизайн, като в него са намерили място допълнителни пространства за дребни предмети. Оборудването на Новият Trafic може да се сравнява с това на лек автомобил, което прави управлението му по-лесно и приятно. 2.0 dCi двигателя на Новoто Renault Trafic позволява значително намаляване на разхода на гориво на автомобила.

Наред с разрастването и обновяването на гамата Renault не спира да разработва екологични решения, достъпни за масовия потребител. Марката постоянно разширява присъствието на модели, носещи логото eco2 дори и в лекотоварния сегмент. Това е доказателство за неспирните усилия и инвестиции на Renault за опазване на околната среда. Етикетът Renault eco² вече присъства върху цялата гама леки, лекотоварни автомобили и ванове.

От дебюта си през 1997 Renault Kangoo Express постигна изключителни успехи, като продажбите на компактния ван на Renault в световен мащаб надхвърлиха 1,6 милиона бройки. Миналата година Renault обнови гамата на популярния автомобил с Новото Kangoo Express и Kangoo Express Maxi.

Автомобилът се отличава с модерен и експресивен стил, като освен това Kangoo Express е единственият в Европа компактен ван, който се предлага в три варианта на дължина (2 за България), което означава, че е подходящ за всички изисквания на бизнес клиентите на марката.

Колесната база на Renault Kangoo Express Maxi е удължена с почти 40 сантиметра, а моделът се предлага във варианти с две места. Товарният му обем достига 4,6 куб. м, а дължината на товарния отсек на нивото на пода на автомобила е 2,90 метра. Интериорът на Renault Kangoo Express Maxi дава възможност за многобройни комбинации при организацията на интериора, а двигателят се отличава с нисък разход на гориво.

В последните 12 години Renault е неоспоримият лидер на пазара за лекотоварни автомобили в Западна Европа. Наред с много добрите продажби, Новият Master получи и няколко престижни награди, сред които Лекотоварен автомобил на годината 2011 на френското списание "L’Argus и Ван на годината 2011 на английското издание "What Van?.

 
Ключови думи:   expess, renault, renault master
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте