Гран при „Севлиево“ стартира утре

Общи 08 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3170 посещения | без коментари

Рекордните за световния шампионат 172 състезатели от 30 държави ще стартират в юбилейното десето Гран при на България по мотокрос, което ще се проведе този уикенд в Севлиево. Квалификациите за надпреварата са в събота, а стартовете в класове МХ1, МХ2 и жени са в неделя.
Един от пилотите е българинът Петър Петров, който през настоящия сезон ще кара с мотоциклет на Yamaha. Миналата година той спечели 11 точки в шампионата с Honda.
Снощи голяма част състезателите се събраха символично пред храм-паметник „Александър Невски“, като представянето мина под патронажа на Бойко Борисов.
Както съобщи сайтът f1racing.bg, днес на летище „София“ кацна и четирикратният световен шампион по мотокрос Антонио Каироли. Той се отправи към Севлиево. Като типично голяма звезда той пристигна ден след съотборниците от екипа на KTM Red Bull.

 
Ключови думи:   honda, red bull, yamaha
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте