Д-р Шепърд ще участва в американските серии Льо Ман

Общи 10 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6425 посещения | без коментари

Тази събота актьорът Патрик Демпси, известен с персонажа си от „Анатомия на Грей“ д-р Шепърд, дебютира в Американските серии Льо Ман (ALMS). Демпси ще седне в кокпита на прототип от клас LMP2 в отбора, който носи собственото му име. Състезанието е на „Лагуна Сека“ - 3-ти кръг от шампионата - и е с продължителност 6 часа. Съотборници на Демпси ще бъдат Джо Фостър и Джони Кокър. „Очаквам внушаващо страхопочитание събитие във всеки възможен аспект, казва развълнуваният Демпси, който за първи път ще се състезава със спортен прототип. Изглежда познато, но всичко е толкова по-сериозно: спирането, ускоряването, завиването, мощността. Всичко е много по-динамично от колите в клас GT, които съм карал. Машината е изумителна и е невероятно, че изобщо имам възможност да се състезавам в подобна кола на толкова високо ниво. Какво по-добро място за начало от Лагуна Сека. Състезанието ще бъде продължение на това, което научихме по време на тестовете, само че пред огромна публика.“
Екипът на американеца се стреми към участие в 24-те часа на Льо Ман през 2013 или 2014. Dempsey Racing поддържа и прототип в най-високия клас – LMPC. Състезанието започва в 13:30 и завършва в 19:30 (23:30-05:30 българско време).


 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте