Динамичният кросоувър Antara диктува новия градски шик

Общи 23 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1847 посещения | без коментари

Opel Antara излиза на пазара с атрактивен дизайн, нови двигатели и настройка на ходовата част, както и с подобрено качество на интериора. Напълно преработената гама от двигатели включва два дизелови и един бензинов агрегат. Двата възможни варианта за трансмисии - 6-степенна механична или автоматична, също са нови разработки.
Дизеловият двигател 2.2 CDTI се предлага в два варианта на мощност - със 163 к.с., съчетана с автоматична или механична трансмисия или във вариант 184 к.с., впечатляващ с отлична динамика и нисък разход 6,6 л/100 км. Бензиновият 2.4 ECOTEC с макс. 167 к.с. и въртящ момент 230 Нм, се предлага с предно предаване и механична трансмисия или задвижване на четирите колела с механична или автоматична предавателна кутия.
Интелигентна система на пълноприводната трансмисия е с променливо разпределение на мощността.
За да съответства на по-динамичния характер на двигателите, ходовата част на Opel Antara е с изцяло нова настройка, а кормилното управление осигурява още по-директна връзка с колелата.
Стилистиката на новия Opel Antara се отличава с променена предна част с хромирана рамка, широка хромирана лайстна и марково лого. Освеженият интериор предлага обзавеждане с по-високо ниво на тапицерията и облицовките, инструментален панел е с нови графични решения.
Стратегията за Европейския пазар за Antara предвижда продажби от порядъка на 15 000 броя до края на 2011 г. по 20 000 броя през следващите години.

 
Ключови думи:   antara, b2, bd, opel, opel antara
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте