Една “седмица” според MANSORY

Общи 23 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1836 посещения | без коментари

MANSORY Switzerland AG- специалист в областта на специализираната доработка на луксозни автомобили, демонстрира поредната си "постановка, ролята на "жертвата в която се изпълнява от новата седмица на BMW.

Типично за MANSORY, крайният резултат от работата на дизайнерите и инженерите е един, преди всичко, стилен автомобил, необременен от трудни за разбиране идеи. Специално за целта е разработен екстериорен аеродинамичен пакет, като най- очевадните акценти са масивните LED предни дневни светлини. Допълнителна доза елегантност към цялостното излъчване придават карбоновата радиаторна решетка, задният спойлер и новата престилка, новите накрайници на изпускателната система и други.

От MANSORY са разработили и силов пакет за версиите 750i и 760 Li на BMW, които в първия случай гарантират максимална мощност от 490 конски сили и максимален въртящ момент от 720 Нм, а във втория съответните показатели са 640 конски сили и 920 Нм при дългата седмица. Освен впечатляващ комфорт, последната е в състояние да подскочи до 96 км/ч за скромните 4.2 секунди, което е с почти половин секунда по-дързо от серийната си версия.

Седмицата на MANSORY идва с внушителни 22-цолови джанти, а монтираните на тях гуми са с размери 265/35 отпред и 295/30 отзад.

 
Ключови думи:   750i, bmw, mansory, switzerland
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте