Женева 2008: Световен дебют за Alfa 8С Spider

Общи 22 февруари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2998 посещения | без коментари

Alfa Romeo продължава традицията да представя предпремиерно нововъведенията си на международната сцена в Женева. След Alfa 159 и Alfa Brera през 2005 г., Alfa 159 SW и Alfa Spider през 2006 г., програмата за Персонализация Alfa Unica през 2007 г., сега идва ред и на очарователната Alfa 8С Spider.

Alfa 8C Spider
Като безспорно главно действащо лице на щанда, новия автомобил e наследил всички печеливши страни на версията 8 C Competizione купе, което се радваше на огромен световен успех. Създадено от Centro Stile на Alfa Romeo и произведено в 500 екземпляра, новото откритие впечатлява с неизменната италианска елегантност, уникален и неподражаем стил, който загатва за удоволствието от спортното каране типично за Alfa Romeo.

Под предния капак е разположен 8 цилиндров двигател с работен обем 4,7 литра. Той е с мощност 450 к.с. и е съчетан със 6-степенна роботизирана скоростна кутия. Новата Alfa 8С Spider е красив и мощен автомобил, чиято форма и размери се съчетават прекрасно с изключителния инженеринг и дух на Alfa Romeo.
До очарователния Spider е изложено и купето Alfa 8С Competizione, което е най – добрия синтез на иновациите на Alfa Romeo в областта на механиката.

 
 

Снимки


 

Cadillac CTS Coupe Concept 2009
23 февруари 2008
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте