Излезе брой 60 на F1 Racing България

Общи 03 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3020 посещения | без коментари

Брой 60 на F1 Racing разкрива историята на новите звезди на Формула 1 – гумите Pirelli. Италианците направиха сезона непредсказуем и техническият експерт на списанието Пат Саймъндс разкрива как се стигна дотук.
Главният ни редактор Атанас Марков пък посети завода на Pirelli в Турция и видя мястото, където създават световноизвестните автомобилни гуми.
Запознайте се с вълнуващата сага на „Руската ракета” - Виталий Петров, който полетя към успехите и накара феновете си да мечтаят. „Бях само на една годинка, когато Шуми започна да се състезава.”
А най-добрият DJ сред пилотите Хайме Алгуерсуари отговаря на въпросите на читателите на списанието.
Антъни Дейвидсън ни превежда през улиците на Монако и ни въвежда в подробностите на най-бляскавото и трудно състезание в календара на Формула 1.
Заслужават ли HRT мястото си на стартовата решетка? F1 Racing разследва драмата на най-бавния отбор в момента.
Легендата Дерек Уоруик разказва за Аертон Сена и си спомня, как бразилецът е провалил кариерата му.
Младият пилот на Toro Rosso Даниел Рикиардо диша във врата на Марк Уебър и се готви да седне на мястото му.
В брой 60 ще намерите анализ на Гран при на Турция – припомнете си брилянтната победа на Фетел. Прочетете какво ни очаква на пистата в Канада и кой е фаворит на това класическо и обичано от пилотите трасе.
Още новини и анализи от невероятния свят на Формула 1 прочетете на страниците на новия брой на F1 Racing България.

 
Ключови думи:   f1 racing, hrt, pirelli, toro rosso
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте