КИА Моторс България на Автосалон София 2008

Общи 20 май 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3458 посещения | без коментари

На предстоящия автомобилен салон София 2008г. КИА Моторс България ще се представи с 5 експоната на вътрешен щанд с обща площ от 304 м2. Новите модели К2900 са част от гамата лекотоварни автомобили КИА. На определеното за марката място ще бъдат изложени модификациите К2900 KC (удължена кабина), К2900 SC (единична кабина) с подвижна работна площадка, К2900 SC с надстройка от шпригли с брезент, К2900 SC с фургонна надстройка и К2900 DC 4x4 (двойна кабина и задвижване на 4-те колела).

Новата серия ‘К’ впечатлява с европейски дизайн и модерна външност. Просторният интериор, ниското ниво на шум в купето, ергономично разположените уреди и множеството удобства в автомобила осигуряват изключителен комфорт за шофьора и пътниците.

Лекотоварните автомобили К2900 са оборудвани с икономичен 2.9 л дизелов двигател с мощност 125 к.с, турбокомпресор и междинно охлаждане и 5-степенна механична скоростна кутия. Моделите са в съответсвтие с норма на вредни емисии Евро 4 и гаранция от 3 години без ограничение на пробега.

Новата серия ‘К’ се предлага в три модификации на кабината и товарния отсег без да се променя дължината на автомобила. Клиентите имат възможност за избор между единична, удължена и двойна кабина. Модификациите с единична кабина предлагат възможност за допълнително монтиране на бордови надстройки с шпригли и брезент, фургонни надстройки с алуминиеви панели, изотермични фургонни надстройки и подвижни работни площадки с кран.

Версията единична кабина е с размери на каросерията: дължина 3110 мм и широчина 1630 мм. Чрез монтирането на допълнителна надстройка с шпригли и брезент обемът достига до 12 м3. Така оборудваният модел служи за извозване на група стоки като хранителни продукти, каси и стекове за безалкохолни и алкохолни напитки.

Фургонните надстройки с алуминиеви панели са приспособими спрямо изискванията на всякакъв вид стоки като дрехи, хранителни продукти със специален температурен режим и влажност, евро палета и други. Допълнителното оборудване към модела К2900 SC е с товарни размери: дължина – 3200 мм, ширина – 1600 мм, височина 1800 мм и обем от 9.2 м3.

Подвижните работни площадки с кран, товароподемност до 160 кг. и обсег до 12м са подходящи за саниране, подмяна на улично осветление, светофарни и електреомерни уредби и табла, фасадни и улични реклами и удобни за извършване на друг вид ремонтни дейности на високи и трудно достъпни места. Намират също така широко приложение в енергетиката, телекомуникациите и строителството. Подвижните работни площадки монтирани върху моделите К2900 осигуряват плавност на движенията, точност при позициониране и сигурност при експлоатация.

Версията удължена кабина предлага допълнително място за багаж, докато двойната кабина осигурява комфортно пътуване на 6 пътника. Всички модификации на серия ‘К’ са оборудвани с двойни гуми и нисък борд, които улесняват товаро-разтоварната дейност. За по-трудно достъпни терени се предлага задвижване на четирите колала (4Х4), както и деференциал с ограничено приплъзване (LSD).

Новата серия ‘К’ е с прецизно управление, изключителна маневреност и ненадмината надеждност. До момента в страната са продадени над 900 броя от модела.

Базовата цена на К2900 SC е 36 406 лв с ДДС. Единствен в класа си К2900 се предлага със задвижване на 4-те колела, свободно въртящ преден диференциал с механично превключване 4х4 и изключително богато стандартно оборудване на цена от 51 101 лв с ДДС.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте