“Рено Нисан България Мастер Инициатива” приключи с второто си издание

Общи 21 май 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2438 посещения | без коментари

Рено Нисан България връчи наградите на финалистите представили 5-те най-добри проекта в конкурса "Рено Нисан България Мастер Инициатива". С това второ издание инициативата затвърди своя стремеж към дълготрайно сътрудничество между университетите и Рено Нисан България.

Тази година студентите имаха възможността да разработят и представят своите идейни проекти на тема: "Околната среда – Рено, Нисан и Дачия се грижат за нея! Как можем всички заедно да допринесем за нейното опазване? .

За да успеят да бъдат сред петте финалиста, те трябваше да вложат всичките си знания, умения, наблюдателност и креативност, за да изградят и предложат цялостна стратегия в отговор на зададената тема.

Участие в инициативата взеха студенти, завършващи бакалавърска или магистърска програма в най-реномираните български университети. Първа награда спечелиха Цветелина Големанова, Рая Георгиева и Маргарита Маджарова, студенти от Американския Университет в Благоевград. До тях застанаха финалистите класирани на второ място - Светла Джунева, Росина Малчева и Петър Спиридонов от Софийски Университет и Технически Университет, София.

Всички участници са вложили най-доброто от себе си и проектите им са впечатляващи. В България компанията ни е млада и бързоразрастваща се, и има нужда от талантливи студенти, които да се присъединят към вече работещия екип от професионалисти, сподели Лоран Бернар, Генерален Директор на Рено Нисан България. Наши партньори през 2007г., когато стартира този проект, бяха Publicis Mark и Consulteam. Към тазгодишното издание се присъединиха и Посолството на Франция в България и списание Auto Motor und Sport. Благодарим на тях, на участвалите студенти и на университетите за оказаната подкрепа и съдействие, без които реализацията на тази инциатива не би била възможна!

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте