Красавецът и звярът

Общи 20 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 788 посещения | без коментари

Снощи показаха VW Tiguan у нас едновременно със Западна Европа, като нашата страна успя да се нареди сред първите страни в стария континент, където беше представен новият компактен SUV на Volkswagen.

Porshe BG скоро ще започне да ни разправя приказка, която може би ще се нарича Красавецът и звярът. Приказка за уникален автомобил - Tiguan, машина събрала в себе си два характера - на силния и хищен ТИгър и гъвкавата, спокойна иГУАНа.

И наистина автомобилът има две лица, два различни дизайна на предната си част - изтънчен красавец и оф-роуд звяр - съчетани според инголщадци за пръв път в един автомобил. Двете различни предници са и с различен наклон от 18 и 23 градуса. В колата са съчетани компактност и икономичност, лайфстайл излъчване и оф-роуд възможности. Tiguan ще предлага може би най-добрия пътен комфорт в класа си и много богато оборудване в три нива - Trend&Fun, Sport&Style, Track&Field.

Една от най-впечатляващите технологии в Tiguan е системата Park Asist, която комбинира контролът на дистанцията при паркиране със заден парк-пилот и асистенция за потегляне по наклон.

Ще ви запознаем по-подробно автомобила, когато получим възможност да го изпитаме, затова ще прескочим доста дългия списък на стандартното му и допълнително оборудване, което дава възможност на клиентите много сериозно да индивидуализират автомобила си.

Двигателите на колата са с принудително пълнене и директно впръскване на горивото. Те са три бензинови - TSI с мощности 150, 170 и 200 к.с., два дизелови с мощности 140 и 170 к.с.
Предавателните кутии са шестстепенни механична и автоматична, а цените на автомобила са в границите 47 403 - 56 831 лв с ДДС.

 
Ключови думи:   amp, fun sport, porshe, style track, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте