Лимузина, кабриолет и яхта в едно

Общи 06 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2970 посещения | без коментари

В условия на силно конкурентен автомобилен пазар и липса на свободни ниши, които да се изследват, творческите личности от шведския екип Gray Design създадоха едно изключение – супер автомобил Saab. Превозното средство съчетава лимузина, кабриолет и яхта в едно. Лимузината Stand Craft Beach Cruiser е предназначена за слънчевите части на света. Идеята е била замислена от луксозни хотелски вериги, които да предлагат уникалното превозно средство като услуга, предлагаща възможно най-комфортен и бърз превоз на своите клиенти от хотелите до плажовете. Изработена от луксозния производител на лодки Stand Craft, лимузината се отличава с подвижен платнен покрив, хромирани колела и дървени инкрустации. Интериорът е с кожа Алкантара, полирани алуминиеви и хромирани елементи, табло, изработено от Breilting и кристали Swarowski. За да се осигури забалвение на пътниците, Stand Craft Beach Cruiser предлага Naim музикална сиситема с 15 колони и мощност от 1100 вата, която осигурява високо качество на звука, дори при открит покрив. Лимузината се задвижва от 6-литров V8 агрегат на Chevrolet, предаващ задвижването на четирите колела. Мощност от 400 к.с., осигурява максимална скорост от 220 км/ч.
Няма информация относно цената, но най-вероятно ако не сте собственици на луксозен хотел, няма да имате възможност да притежавата превозното средство.



Видео

 
Ключови думи:   beach cruiser, chevrolet, gray design, saab, Top secret
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте