Правят специална версия на DS3 в тираж от 750

Общи 06 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2665 посещения | без коментари

След като бе „облечен“ от Yves Saint-Laurent, Kenzo, както и от английския стилист Орла Кили, Citroen DS3 представи нова „премяна“ (иначе казано боя) – кафяво североамериканско дърво Hickory. Така гамата на модела вече е достъпна в девет възможни цвята.
Освен това компанията пуска и специалната серия на DS3, обозначена с името Matiere Grise. Тя ще бъде произведена в тираж от 750 бройки и съчетава определен матово сив тон на каросерията с различни хромирани акценти, включващи рамките на страничните огледала, тези на стоповете и др.
Клиентите ще могат да избират между черен или бял покрив. Съответно покривите и джантите ще са в еднакъв цвят. Двигателят, предвиден за ограничената серия, е VTi с макс. 120 к.с. или THP със 150 к.с., а цената е специална и варира между 23 400 евро и 24 950 евро.

 
Ключови думи:   citroen, kenzo, matiere grise, thp, yves saint laurent
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте