Над 100 дами карат камиони в „женския” ден на Volvo Trucks

Общи 26 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2210 посещения | без коментари

Повече от 100 дами от различни краища на Швеция изпробваха най-мощните камиони в демоцентъра на Vovlo Trucks в Гьотеборг. По време на ежегодния „женски" ден в централата на компанията се допускат единствено представителки на нежния пол. Тази година те изпробваха способностите си като шофьори на камиони и научиха подробности за работата в сектора на превозвачите. Целта на „женския" ден е да мотивира повече дами за работа в транспортния сектор и да ги ориентира в спецификите на професията.
Всяка година Vovlo Trucks подготвя специална програма за гостите в деня, изцяло посветен на дамите. Тя включва изложби и работни срещи, съвместно с шведски транспортни асоциации. На участничките, пристигнали от близки и далечни краища на страната, се предоставя и възможност за тестдрайв на едни от най-мощните камиони в света - Volvo FMX и Volvo FH16 (700 к.с.). Така дамите придобиват опит и получават по-задълбочени познания за различните специфики на професията.
Денят, посветен на дамите, се организира от Vovlo Trucks от повече от 10 години насам. Инициативата е подкрепена от различни транспортни институции, както от асоциации за защита на околната среда. Над 200 жени са изявили желание да се включат в тазгодишното събитие, като повече от половината са млади момичета, които още не са работили в транспортния сектор.

 
Ключови думи:   fmx, volvo, vovlo trucks
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте