Най-мощният Citroen DS3 топлес още през януари

Общи 18 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5640 посещения | без коментари

Citroen пусна информация за кабриолета DS3 Cabrio Racing, чиято премиера ще се състои през януари 2014 г. Това ще е концептуален модел, като серийният ще бъде напълно идентичен с него. Реалният Citroen DS3 Cabrio Racing ще е с матова каросерия с червени декорации, спортни седалки, облечени в nappa и алкантара, и други стилни елементи.

Под капака на Citroen DS3 Cabrio Racing е монтиран 1,6-литров бензинов двигател с макс. мощност 204 к.с. Благодарение на това автомобилът ускорява от място до 100 км/ч за 6,5 сек. Освен това кабриолетът е с подобрени спирачни механизми, по-твърдо окачване и друга настройка на кормилното управление.

Вероятно Citroen DS3 Cabrio Racing ще бъде произведен в 400 екземпляра. Официалните цени на модела не са обявени, но се очаква в Европа той да се предлага срещу 29 700 евро.




 
Ключови думи:   citroen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте