Новият Opel Corsa продължава да вдъхновява за свежи идеи в популярния сайт svejo.net

Общи 20 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2990 посещения | без коментари

Източник: www.opel.bg

Конкурсът на Opel, който стартира на 28 май и има за цел да провокира свежи идеи за дизайн на тениска-уникат, вдъхновени от новия Opel Corsa, продължава. Остават още 9 дни, в които можете да създадете свой проект на тениска и да го публикувате на http://svejo.net/opel_ideas/.

Победителят ще бъде този, чийто дизайн събере най-много гласове, а наградата за него ще бъде ваучер за спортна екипировка на престижната марка Conte of Florence на стойност 500 лева от магазините на Максспорт както и 10 тениски с неговия дизайн. Най-големи шансове за победа имат тези проекти, които показват въображение, творческо мислене и индивидуалност. Желателно е да бъде съобразена и възможността за производство на съответния дизайн.

Ето и няколко интересни примера на дизайн, който има шансове за успех и на такъв, който не отговаря на условията на конкурса.

Победителят ще бъде обявен на 30 юни, а след приключване на гласуването и избора на победител всички желаещи ще могат да се регистрират в отделна страница за участие в томбола за спечелване на 30 тениски с печелившия дизайн.

Като провокатор на креативното мислене и творческите идеи на участниците е избран новия Opel Corsa, който след технологичното си обновление миналата година, тази година получи и нова осанка. Променената стилистика на предната част на Corsa създава по-спортно и експресивно излъчване на модела, което го превръща в моментално разпознаваем като част от новото семейство на Opel. Новите екстериорни цветове и визията на интериора, както и широката гама от възможности за създаване на индивидуализирани спортни версии правят новата Corsa по-привлекателна от всякога.

 
Ключови думи:   conte of florence, Opel Corsa
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте