Отвори специализираното изложение BMW Expo

Общи 12 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6595 посещения | без коментари

Днес в столичния Интер Експо Център бе открито специализираното изложение BMW Expo за сертифицирани употребявани автомобили от програмите BMW Premium Selection и Mini Next. Салонът продължава до 14 април.


„Типичният клиент на тези автомобили са семейства, за които това е първи автомобил, или имат заделени пари за нова кола от среден клас, но предпочитат да се качат нагоре към премиум сегментите”, коментира Христина Пейчева, мениджър комуникации на BMW Group България.
В зала 4 и външните площи са изложени над 100 автомобила. Това е трето издание на изложението и досега е посетено от 7500 души. За салона се предлагат специални лихвени условия, които важат до края на април.


Изискванията за попадане на автомобил в BMW Premium Selection е възраст на колата поне 6 месеца и максимум 60 (5 години), или от 6000 до 60 000 км пробег.
Компанията има сътрудничество с AutoExpert International, които изготвят независима безплатна оценка на върнатите автомобили при замяна с продукт от BMW Premium Selection, който има 24 месеца гаранция.
Клиентите могат да избират и от онлайн база данни за цяла Европа, в която има класифицирани над 4000 автомобила.


Най-евтините модели на изложението са тези на Mini. Хечбекът One се предлага на цени от 26 000 лв., а най-скъпото BMW е 640d Gran Coupe на стойност 196 700 лв. и 7800 км пробег. В залата има и актуалното М3 на цена 160 000 лв. Автомобилът е само на 10 000 км.




 
Ключови думи:   bmw, bmw group, expo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте