Парижкият салон с мото “Бъдещето сега“

Общи 04 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2205 посещения | без коментари

Макар че краят на септември е още далеч, в Париж кипи трескава подготовка за поредния автомобилен салон там. 253 марки от 20 страни са се записали досега за участие. Шоуто започва от 29 септември. 180 000 кв. м ще е площта на „мондиала“ тази година.
Павилион 2/1 е предвиден за новите енергийни алтернативи и най-вече електромобилите и хибридите. На 2 и 3 октомври са предвидени конференции именно по тази тема. Тестова писта за екологичните автомобили започва директно от вътрешната част на павильона, а след изминаването на първите 400 м на закрито, посетителят може да се качи и като пътник, за да направи пробна 1-километрова обиколка в парка около експо-центъра, а после и още 2 км в градска среда.
За да бъде още по-популярен, салонът предлага и безплатни приложения за всички мобилни устройства, а фен-страницата на мондиала във Facebook показва исторически кадри от събитието в своя „таймлайн“.
Работното време на салона е от 10 до 19 ч, а на 4,5, 11 и 12 октомври – до 21 ч.
Френската федерация по автомобилен спорт дава възможност на младежите на възраст от 6 до 14 години да открият магията на електрическия картинг.
На външните площи пред павильони 4 и 8 ще са организирани писта за млади шофьори на възраст от 14 до 18 години.
„Автомобилът и рекламата“ ще е сред силните теми на изложението, като в това предизвикателство се включват петнадесет марки с вълнуващи клипове - Abarth, Alfa-Rom

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте