Показват летящ холандец в Монако

Общи 21 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8770 посещения | без коментари

Князът на Монако Албер II лично ще представи карбонов суперавтомобил на изложението Top Marques, което традиционно протича в Княжеството през април.
Новият звяр идва от Холандия и името му е Vencer Sarthe. Дължината му е 4515 мм, широчината - 1984 мм, височината - 1190 мм, а колесната база - 2791 мм. Масата на суперавтомобила е 1390 кг, а разпределението между двата моста е в съотношение 45:55 в полза на задния.
Суперавтомобилът е изграден върху шаси от стомана и хром-молибден. Панелите на каросерията и подът на купето са изработени от карбон и алуминий.
Двигателят е средно разположен, 6,2-литров, 8-цилиндров с макс. мощност 510 к.с. и макс. въртящ момент от 650 Нм. Трансмисията е 6-степенна механична. От място до 100 км/ч Vencer Sarthe спринтира за 3,8 сек. Макс. му скорост е 326 км/ч.
Цената на купето вероятно ще бъде шестцифрена, тъй като подобно на други поръчкови спортисти и то е ръчна изработка.

 
Ключови думи:   top marques
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте