Пускат ревизиран Aston Martin Vantage

Общи 20 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5910 посещения | без коментари

Aston Martin обяви серия от инженерни и стилистични промени за новата моделна линия на Vantage. Той се задвижва от 8-цилиндров V-образен агрегат с мощност 420 к.с. и е получил рeдица подобрения, сред които по-директно управление, по-големи спирачки и с 10мм по-широки гуми. Спирачната система е получила нови 380 мм дискове отпред с шестбутални апарати. Асистентът при потегляне от наклон е включен в стандартното оборудване. Като опция се предлага нова автоматизирана 7-степенна Sportshift II механична трансмисия.
Vantage се отличава със стайлинг промени, вдъхновени от Vantage S и от ограниченото издание Vantage N420. Той e получил предна броня и сплитер, рестилизирани прагове и нов заден дифузьор.
Aston Martin Vantage S идва стандартно със Sportshift II трансмисия и спортна изпускателна система. Аеродинамиката е подобрена благодарение на нов по-широк карбонов пакет. В стандартноо оборудване се включва най-новата навигационна система Garmin, круиз контрол и Bluetooth.

 
Ключови думи:   aston martin, Aston Martin Vantage, bluetooth
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте