Ски пакет за Koenigsegg Agera R

Общи 28 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4851 посещения | без коментари

Koenigsegg планира да покаже съвсем нова версия на автомобилното изложение в Женева - Agera R, облечена в бяло с уникален аеродинамичен ски багажник. Суперавтомобилът изглежда прекрасно в новото си яке, с което ще бъде една от звездите на шоуто.

Agera R не е нещо ново за всички нас. В Оман кралското семейство получи от Швеция преди няколко седмици първата R-версия.

5,0-литровият V8 двигател двигател на втората Agera R произвежда 1115 к.с. който я прави най-мощния Koenigsegg създаван някога. Точни характеристики не са известни на този етап, но благодарение на „сухото” си тегло от 1330 кг Agera е над половин тон по-лека от Bugatti Veyron. Това създава чудесно съотношение мощност-тегло.

Тази Agera R e със специална секция на покрива, където е интегриран карбонов Thule багажник за два чифта ски. Струващият 20 616 евро багажник лесно може да бъде махнат от покрива, когато искате да развиете максималната скорост. А тя е 300 км/ч. Джанти и гуми за зимни условия пък струват 8280 евро.
Цената на опционалния R-пакет е 154 000 евро. Самата Agera струва 1 025 000 евро.

Изложената в Женева Agera R е клиентска. Разбрахме, че норвежец е новият собственик, който явно ще ходи на ски с това бяло чудовище.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте