Следващото такси на Ню Йорк: Първо официално видео

Общи 05 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2335 посещения | без коментари

След като преди два дни стана ясно, че кандидатурата на Nissan NV200 е избрана за Следващото такси от комисията за таксита и лимузини на Ню Йорк (Taxi and Limousine Commission), сега компанията разпространи първата видео анимация, представяща автомобила и функционалността, която ще предложи на местните потребители при появата си по улиците на града през 2013-та година.

Видео

Такси версията на Nissan NV200 ще разполага с двулитров, четирицилиндров високотехнологичен задвижващ агрегат, ще предложат комфортен превоз за петима пътници (+багаж), специален клаксон, комбиниран със светлинна индикация, за намаляване на звуковото "замърсяване в града, панорамен стъклен панел на тавана, лесни за манипулация плъзгащи се врати, вторични климатична и осветителна инсталация за пътническото отделение, захранване за зареждане на мобилни телефони, регулируема в шест направления седалка на водача, навигационна система и други.

За безопасността на водача и неговите пътници ще се грижат предпазни въздушни възглавници, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, стабилизираща програма и други.

От Nissan обявиха, че цената на такси версията на NV200 ще бъде около 29 000 щатски долара.

 
Ключови думи:   limousine commission, nissan, nissan nv200, taxi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте