Слушатели на радио Energy печелят Juke с игра

Общи 24 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2960 посещения | без коментари

За трета поредна година по радио ENERGY стартира риалити радио играта „Изчезвам след 60 секунди“. От днес, 24 октомври, всеки кандидат ще има възможността да се регистрира за участие в атрактивната игра с награда чисто нов Nissan Juke, предоставен от Nissan в България.
Kакто и през изминалите две години, желаещите да спечелят, трябва първо да се регистрират на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg.
След това единственото условие е участниците да вдигат телефона си всеки път, когато звънне, да имат късмет, да обичат адреналина и да бъдат готови за ...бързи реакции и много бягане!
Екипът на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация, три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който в понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат изтегляни по двама участници на ден.
Регистрацията е безплатна и може да бъде направена на www.radioenergy.bg. Там ще намерите и пълните правила на играта за този сезон.
След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Nissan Juke на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09.00 ч и 11.00 ч.
В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже: „Nissan Juke е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да оставите всичко настрана, да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите“.
Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време, избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.
С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта „Изчезвам след 60 секунди 3“, на който в присъствието на нотариус, на случаен принцип ще бъде изтеглен един от класиралите се за финала, който ще си тръгне с първия малък кросоувър на Nissan: чисто нов Juke на стойност 31 290 лв.! С индивидуалния си стил Juke не може да остане незабелязан. И също както много популярния QASHQAI преди това, Juke показва, че марката умее успешно да комбинира иновации и впечатляващ дизайн в своите модели, с което успява да привлече клиенти с нещо ново и вълнуващо на пазара.
„Изчезвам след 60 секунди 3“ се случва с партньорство на Nissan в България и с медийната подкрепа на сп. HELLO! България, BBC TopGear България и сп. AUTO BILD България.

 
Ключови думи:   juke, nissan
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте