Стартираха продажбите на Range Rover Evoque

Общи 04 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2985 посещения | без коментари

Продажбите на Range Rover в България вече стартираха, като цената на модела започва от 68 000 лв. с ДДС. За всеки пазар е определено лимитирано количество от новия модел през 2011 г. Българският не прави изключение, като 20% от годишната квота вече е продадена. Доставките на модела ще започнат през месец септември.
Новият хит в компактния премиум сегмент Range Rover Evoque е предлаган във версии с 3 и 5 врати. Двата варианта се различават и по предното стъкло и покрива, който при петвратия модел е по-наклонен и по-висок, за да се увеличи свободното пространство над главите на пасажерите.
Range Rover Evoque се предлага с два 2,2-литрови дизелови двигателя - с мощност 150 к.с. при версията само с предно предаване и 190 к.с. със задвижване 4х4. Бензиновият двигател е нов 2-литров агрегат с турбокомпресор и непрекъснато впръскване на горивото с мощност 240 к.с., който работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия с електронен селектор. В другите модификации Evoque може да бъде поръчан и с 6-степенна механична трансмисия.
Новият модел има адаптивно шаси с регулируеми амортисьори с променлива твърдост и много опции за допълнително оборудване, включително система за автоматично паралелно паркиране, още една за следене на мъртвите зони и система за кръгов обзор с пет цифрови видеокамери. Освен това, като допълнителна екстра се предлагат панорамен покрив, аудиосистема и навигация със сензорен дисплей, оборудвана с технологията Dual View, даваща възможност на водача и пасажера до него да виждат различни изображения на един екран.

 
Ключови думи:   land rover, range rover
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте