Сухопътна яхта от Gray Design

Общи 15 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2430 посещения | без коментари

Освен със спокойствието си шведите са известни и с доста високата си креативност, дори при автомобилите. Поднасяли са доста изненади по посока на дизайна на собствените си марки Volvo и Saab през годините, виждали сме и други интересни разработки на по-малки фирми от северното кралство, най-вече от Vizualtech, а сега имаме изненадващ и интересен дизайн на сухопътна яхта, поднесен ни от хората на Gray Design.

Tе показват виждането си, наречено Strand Craft Limousine Beach Cruiser, предназначено за експлоатация от най-луксозните хотели в света, които искат да предложат на клиентите си невиждано досега премиум обслужване. Колата е оптимизирана за максимална обзорност в облени със слънце райони, има отлична екипировка за превоз на пътниците си в комфорт и стил до близките плажове.

Линиите на стила, формата на покрива, хромираните елементи и дървени апликации напомнят ерата на автомобилния дизайн от 50-е години на миналия век. Естествено, интериорът и задвижването са на супер-съвременно ниво. Инструменталното табло е изпълнено с уреди, производство на Breitling, същите, използвани при автомобилите на Bentley, a в апликациите има акценти формирани от кристали на Swarovski, подчертаващи ексклузивитета на колата. Аудио-системата е също взета на заем от Bentley - премиалната Naim с мощност 1100 вата и 15 говорителя.

Задвижването е поверено на 6.0-литров, V-8 c мощност 400 к.с. и осигурява на колата максимална скорост от 225 км/ч. Въртящият момент се разпределя на четирите колела през задвижване сътворено от Haldex и осигурява максимално сцепление и динамика на асфалта и покрити донякъде с пясък пътища.

 
Ключови думи:   beach cruiser, bentley, gray design, limousine, saab, strand, tokyo, volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте