Удължиха Ghost

Общи 21 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1945 посещения | без коментари

Удължена версия на Ghost показа Rolls-Royce в рамките на стартиралото вчера изложение в Шанхай. По време на пресконференцията в деня, посветен на медиите, британският производител разкри плановете си за разширяване на пазара си в Китай.
И без това просторният интериор на Ghost е допълнително разширен благодарение на удължената с 170 мм колесна база на автомобила. Увеличено е пространството в задния отсек на колата, добавен и панорамен покрив.
Двигателят си е старият, доказалият се фирмен 6,6-литров мотор V12, чиято максимална мощност е 563 к.с. съответно максимумът на въртящия момент е 780 Нм при 1500 об/мин. Въпреки размерите си автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,0 сек.
„За първи път представяме автомобил Rolls-Royce в Китай и имаме положителни очаквания“, заяви Торстен Мюлер-Отвос, глава на компанията.
Три дилърски центъра в Китай възнамерява да открие Rolls-Royce Motor Cars до края на годината. В момента марката разполага с осем шоурума в страната, предвижда се броят им да достигне до 11.

 
Ключови думи:   ghost, rolls royce, rolls royce motor cars, V12
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте