Уебър и Прост в уникално състезание в новия брой на F1 Racing

Общи 05 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5930 посещения | без коментари

Легендарният етап от “Тур дьо Франс” Алп д`Юез е мястото, където Кадел Еванс разби конкурентите си по пътя към победата си в тазгодишното състезание. Сега на същото място неговият сънародник Марк Уебър се изправи срещу 4-кратен шампион във Формула 1 – Ален Прост. Уебър има младостта на своя страна и бие с 21 г. Прост. Но французинът е с 18 кг по-лек от пилота на Red Bull и това има значение на изкачването, дълго повече от 13 км. Четете как завърши състезанието им в бр. 65 на списание F1 Racing.
Бившият шеф на Renault и технически консултант на F1 Racing Пат Саймъндс най-накрая реши да проговори за участието си в проекта Virgin. Кои са препоръките на Пат към екипа за справяне с кризата и как се стигна до раздялата с Ник Уирт? В редовната рубрика за техника Саймъндс представя също така електрониката във Формула 1.
А легендарният коментатор Мъри Уокър вече мисли за стартовата решетка за 2012 – четете за неговите предположения за пилотите и отборите.
Кога се връща Роберт Кубица? Защо тимът направи крачка назад? И каква е причината да наеме Ник Хайдфелд? Ерик Булие отговаря на въпросите на читателите.
Какво представлява ритуалът обиколка на пистата? F1 Racing се присъедини към Пол ди Реста и екипа му, оказа се много скоростна, дори пеша.
Как се настига Red Bull? McLaren и Ferrari успяха да съкратят разликата… или не? Тони Доджинс разследва...
Едно малко градче в Северна Италия с население под 20 000 души е дом на Ferrari, най-старият отбор в F1. Разходихме се до там, за да видим лично магията.
Болид, оцветен като Великденско яйце? Вижте топ 10 на най-несполучливите оцветявания във Формула 1.
Този месец Морис Хамилтън посвети рубриката си на Ники Лауда. Австриецът търсеше спонсори под дърво и камък, за да дебютира във Формула 1. Накрая стана трикратен шампион.
Лично от шефа на Pirelli Марко Трончети Провера – “Война на производителите на гуми? Отборите и FIA решават, ние си вършим работата!” Шампионът за 1964 г. Джон Съртийз пък иска правила, в които рисковите пилоти могат да заблестят още повече.
Какво представлява горивната лаборатория на Shell във Ferrari? Може да я откриете на всяко едно състезание и обикновено от нея зависи дали печелите или губите.
Infiniti FX50 by Vettel - Себастиан Фетел вече има кола, направена специално за него в един-единствен екземпляр.
Търсете бр. 65 на F1 Racing от 7 октомври.

 
Ключови думи:   f1 racing, red bull, renault, virgin
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте