УСПЕХЪТ НА MAN TopUsed

Общи 02 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2510 посещения | без коментари

Подразделението на МAN Truck & Bus AG за употребявани превозни средства - MAN TopUsed реализира 20 000 броя автомобили и автобуси през 2010 година в различни страни по света.

MAN TopUsed предлага употребявани тежкотоварни автомобили и автобуси не само с марка МАN и NEOPLAN, но и такива на други водещи производители. Предходната година се оказа много успешна за подразделението MAN TopUsed и то успя да продаде с 6300 броя в повече от 2009 г. MAN TopUsed предлага не само превозни средства за далечни разстояния. За всички сектори MAN TopUsed предлага изправни, напълно сервизирани използвани превозни средства.

" Положителното икономическо развитие и широката ни гама от товарни автомобили и автобуси за всякакво приложение, както и разширяването на нашата дейност и на други пазари, помогна за постигането на този рекорден брой през миналата година", сподели г-н Холгер Хан, ръководител на MAN TopUsed - международни пазари". За 2011 г. се очаква силно търсене на употребявани превозни средства и по-нататъшно възстановяване на равнището на цените", добави г-н Хан.

В България подразделението на MAN Truck & Bus - MAN TopUsed се представлява от основния вносител на марката MAN за нашата страна – «Еврокамион» ЕООД. Фирмата разполага с информационна система, в която наличностите във всички центрове на MAN TopUsed за употребявани автомобили и автобуси се актуализират ежедневно. Търсенето на необходимите Ви транспортни средства е бързо и надеждно.

MAN TopUsed предлага не само платформа за продажба на автомобили и автобуси, а включва и гаранционни и сервизни договори.

Международната гаранция на употребяваните превозни средства в значнителна степен улеснява решението за закупуването им от MAN TopUsed у нас и по света.

 
Ключови думи:   amp, bus man, man truck
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте