Фетел - е останал с добри впечатления от първия си ден с Торо Росо

Общи 04 август 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2342 посещения | без коментари

Себастиян Фетел изрази удовлетворението си от първия ден като титулярен състезател в болид на Торо Росо. Германецът не отрече, че ще му е нужно още време докато напълно се приспособи към атмосферата в новия си отбор, но пък отбеляза, че се е забавлявал по време и на двете свободни тренировки, които се проведоха през днешния петъчен ден от състезателния уикенд за Гран при на Унгария.

20-годишната звезда остави своето име в историята на Ф1, като се превърна в най-младия участник записал точки още в своя дебют. Той постигна това след като се класира на осма позиция в тазгодишното издание на надпреварата за Голямата награда на САЩ, когато заместваше контузилия се Роберт Кубица в БМВ-Заубер.

Себастиян се класира пред съотборника си Тонио Лиуци още в първата тренировка, като остана плътно зад него на 20-та позиция във втората. "Не ми бе лесно да се адаптирам, но мисля, че се справих бързо, коментира Фетел. – Отборът ми помогна. В първите няколко обиколки не можех да свикна, но в края на сесията всичко вече бе нормално. Това е болид от Формула 1 и е дяволски бърз."

"Разбира се, това не е БМВ-Заубер, но от пилотска гледна точка, това не ме касае особено. В крайна сметка трябва да извличам максимума от колата, да давам 100% от възможностите си. Ако това не е достатъчно, то трябва да работя още по-усърдно, за да постигна целите си. Забавлявах се през цялото време и смятам, че това е най-важното", допълни той.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте