Шпиони снимаха фейслифта на Fiesta

Общи 30 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2610 посещения | без коментари

Ford Fiesta 2013 бе хванат от папараци по време на тестове в Северна Европа. Липсата на комуфлаж в шпионските снимки на прототипите показва, че става въпрос все пак само за фейслифт с неголеми промени.
Много ясно забележими са вградените LED детайли и по-устремната линия на каросерията. Донякъде се виждат и елементи от наскоро показания кросоувър Ford EcoSport, който сам по себе си е вдъхновен от Fiesta.
Относно двигателите трябва да очакваме, че гамата на актуалния 4-цилиндров агрегат ще бъде разширена с високоскоростния 1,6-литров EcoBoost във Fiesta ST 2013, както и новия 1.0-литров EcoBoost с 3 цилиндъра в потенциалния американски EcoNetic модел.
От сниманата от фотографите книга вътре в автомобила сайтът motorauthority.com е успял да разчете, че тестовият прототип е бил обзаведен с 1,0-литров GDI мотор с мощност 80 к.с., съкращение за бензинов мотор с директно впръскване. Това води до мисълта, че Ford ще предлага Fiesta с 3-цилиндрови мотори, които обаче не са EcoBoost.
Спортната Fiesta ST ще бъде предлагана с три и пет врати и макс. мощност 177 к.с., предавана посредством 6-степенна механична трансмисия.
Вероятно фейслифтът на Ford Fiesta ще дебютира на салона в Женева през март.

 
Ключови думи:   fiesta st, ford, ford ecosport, ford fiesta, gdi
 

Снимки


 

Какво е Lemon Law? Какво е Lemon Law?
30 януари 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте