Щандът на Volvo: Най- добър в Женева

Общи 14 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1967 посещения | без коментари

Volvo Car Corporation и подразделението Volvo Cars Switzerland получиха приза за най-добър щанд на приключилото вчера 81 международно изложение в Женева. Според изявлението на журито, "композицията на Volvo е отразила по възможно най-добрият начин същността на марката, а допълнителен "+ е била премиерната за салона хибридна версия V60 Plug-in Hybrid.

Volvo V60 Plug-in Hybrid, който ще бъде лансиран на пазара през следващата година, идва с ниво на СО2 емисии от под 50 грама на километър, както и с впечатляващо нисък разход на гориво от 1.9 литра на 100 километра.

Хибридът гарантира свободен пробег на електрическа енергия от до 50 километра, като задвижващи са задните колела. При необходимост от по-продължителен преход, в употреба влиза и 2.4 литров D5 турбодизелов двигател с 215 конски сили и 440 Нм въртящ момент, който "върти предните гуми.

 
Ключови думи:   switzerland, volvo, volvo car corporation, volvo cars, volvo v60
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте