Най-българският брой на Yachting and Lifestyle “Лято 2014“

Общи 28 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10160 посещения | без коментари

Лятото е достатъчно близо и именно сега е моментът да вземем две важни решения. Едното – къде да държим яхтата си, а другото - към кой остров да надуем платна. Ние идваме точно навреме с новия си брой, за да ви ориентираме накъде да се впуснете в нови приключения. За целта сме ви представили подробно новото яхтено пристанище на Черна гора, а нашият неуморен пътешественик Жига Цоля от Словения е отскочил до острова на най-заможните и най-богатите – Сен Бартелеми, като ни разкрива тайните на местенца, където обикновената резервация просто не помага. В духа на тази тематика водите на Карибско море се разпениха от регатата Les Voiles de Saint Barths – храбри мъже с обветрени, загорели лица и силни ръце, горди яхти и великолепна природа. Загрели сме атмосферата и за друго, традиционно българско събитие, което вече ни очаква в календара на лятото – регатата „Кор Кароли by Lexus”.
Друг българин, макар и пребиваващ в Италия, стяга лодката си MINI, за да обиколи света и да прослави страната ни, попадайки в книгата „Гинес“. С удоволствие се срещнахме с Иван Димов и разказахме неговата история на нашите страници. Искрено му стискаме палци, защото предизвикателството пред него е наистина голямо. Особено като вземем под внимание факта, че лодката му е само 5,8 м. Остава да изчакаме да задухат ализеите, които тя ще впрегне.
Промоутърите на Class 1 пък се отбиха за малко в България и ни разказаха за плановете си за страната ни. Има какво да научите, за да вдигнете гордо глави, от интервюто с Марко Сала и Николо ди Сан Джермано, които са запретнали ръкави, за да организират Гран при на България.
Yachting and Lifestyle сезон „Лято 2014“ е един много български брой. Остава да ви пожелаем приятно четене, попътен вятър и безметежно лято!
И ОЩЕ:
Навигатор Lagoon 450, Sun Odyssey 469, Sea Ray 350 SLX, Zar Formenti ZF-3Яхт Доктор Микроклимат за ветроходциПристан Марина „Монтенегро“ - Монако на БалканитеПристан Сен Бартелеми, островът на богатитеИграчки Red Bull Air RaceСпорт Промоутърите на Class 1 за Гран при на България

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте